Bine ai venit la CenterSchool   E-mail: contact@centerschool.ro
Pachete Personalizate
Pachete Personalizate

CenterSchool oferă pachete personalizate elevilor din ciclul primar, gimnazial, liceal, in vederea aprofundarii cunoștințelor, pregătirii pentru Evaluarea Naționala, Bacalaureat, admiterea la facultate. Profesorii/meditatorii CenterSchool împart aripi pentru viitor! Ne caracterizează și ne diferențiază entuziasmul tinerilor din echipa, experienta in predarea online prin metode interactive și foarte dinamice!
Prin intermediul profesorilor noștri putem să vă punem la dispoziție atât principalele materii de angajament educațional cât și pachete foarte flexibile.

Toți copii sunt artiști. Problema e cum să rămâi un artist după ce crești.
(Pablo Picasso)

Fiecare dintre cursanții noștri nu reprezintă doar o provocare, ci și o responsabilitate atât față de cursant, cât și față de eforturile echipei (profesor, coordonator, părinte).
Beneficiile ședințelor de pregătire individuală: Construirea încrederii de sine și acumularea de cunoștințe în propriul ritm, ședințele de pregătire individuale sunt de multe ori o soluție viabilă pentru pregătirea intensivă și acumularea de cunoștințe într-un timp scurt. Contactează-ne azi!