Bine ai venit la CenterSchool   E-mail: contact@centerschool.ro
Despre Noi

Despre noi

Despre noi înseamnă NU DOAR despre CenterSchool! NOI înseamnă noi și elevi noștri! Noi formăm o echipă cu dvs.! Nu am putea fi o echipă întreagă fără elevii noștri.

Profesorii/meditatorii CenterSchool împart aripi pentru viitor!

Ne caracterizează și ne diferențiază entuziasmul tinerilor din echipă, experientă in predarea online prin metode interactive si foarte dinamice! Dumneavoastră, elevii/cursanții sunteți aripile noastre! Sunteți viitorul pe care noi, CenterSchool îl susținem pentru evoluție și zborul către succes! De la cei mai mici până la cei mai mari, facem împreună o echipă pentru viată și un viitor mai bun!

De ce să ne alegi pe noi?

Echipa CenterSchool este o echipa tânăra si plină de entuziasm, gata să-și împărtășească cunostințele din diverse domenii de studiu, o echipă dinamică și cu o vastă experientă in lucrul cu copiii, dar și cu adulții.

Ce ne diferențiază de ceilalți? Metoda clasică de “meditații” ! Metodele unice de predare online! Știm foarte bine că omul este reticent prin natura sa la schimbări. Trăim într-o societate și într-o perioadă cu schimbări majore in toate ariile vieții. De aceea, venim in ajutorul dvs. pentru a face mai ușoară această trecere de la mediul fizic la cel online.

Te întrebi dacă să alegi CenterSchool din multitudinea de oferte de pe piața online?

Iată câteva sugestii suport:

 • Vei învăța din confortul propriei locuințe, beneficiind și de un program flexibil, in funcție de timpul tău disponibil după scoală.
 • Suntem o echipă tânără, formată din dorința de a ajuta elevii în domeniul de care au nevoie și totodată ne dorim să demonstrăm că meditația online este chiar mai practică decât meditația tradițională.
 • Poți întâlni la noi cadre didactice din toată țara, nu doar din București.
 • Metodele noastre sunt unice, deoarece interacționăm cât mai “clasic” cu putință in mediul virtual, despărțindu-ne doar un ecran.
 • Vei beneficia și de cursul suport electronic pentru a repeta lecția după incheierea ședinței.
 • Vei fi evaluat periodic si vei primi un feedback permanent din partea noastra.
 • Dacă optezi pentru meditația în grup poți veni cu colegii sau poți avea ocazia să întâlnești alți elevi de vârstă ta.
 • Beneficiezi de PACHETE PERSONALIZATE, in funcție de perioada pentru care alegi să te inscrii, precum si de numărul de materii la care dorești sa faci meditații.

Cu ce te ajutăm?

 • Iți oferim ajutorul nostru în recuperarea materiei, fixarea și aprofundarea cunoștințelor, pregătirea pentru Evaluarea Naționala, Bacalaureat, admitere la facultate, pregătirea de performanță dar și cursuri de limbi străine pentru adulți, precum și cursuri de limbă română pentru străini.
 • Suntem o echipă deschisă, deci ne dorim ca elevii să ne considere prietenii lor, iar ședința de meditație să fie un timp petrecut cu drag, nu din obligație.

De ce ai nevoie?

 • Dorința de a învăța.
 • Un telefon/ o tabletă/ un laptop.
 • Un pix/creion si un caiet de lucru.

Cum functionam

Cum funcționam? -Foarte simplu!

 • După ce v-ați informat de pe site-ul nostru și ați luat hotărârea de a vă înscrie la unul sau mai multe cursuri la CenterShool, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon. Informațiile necesare le gasești pe pagina de Contact
 • Noi vă vom face o ofertă personalizată in funcție de dorințele și nevoile dvs. Acesta va putea fi Pachetul Standard oferit de CenterShool, pe care îl puteț găsi la secția Meditații, sau vă vom oferi un Pachet Personalizat.
 • În plus, puteți beneficia de o reducere, dacă in familie sunt mai mulți copii care fac meditatii, sau dvs. veniti la inscriere cu un coleg/prieten.

Numai 4 pasi

Doar patru pași simpli vă despart să vă înscrieți la cursurile noastre online.

Informeaza-te-icon

01 Informații

Aflați mai mult despre prețurile si reducerile
la cursurile noastre.

Contact

02 Intrați în legătură cu noi

Email: EMAIL
Tel: SUNA

calendar

03 Planificare

Planificam impreuna
programul meditatiilor.

Contact

04 Meditații

Incepeți meditații online
din confortul propriei locuințe.

Zoom

Cursurile noastre se desfășoară cu ajutorul platformei Zoom.
Ce e Zoom? Zoom ajută oamenii, companiile și organizațiile să își adune echipele într-un mediu nelimitat de persoane. Platforma noastră ușoară și fiabilă de cloud pentru video, voce, partajare de conținut și chat rulează pe dispozitive mobile, desktopuri, telefoane și sisteme de cameră. Zoom este tranzacționat public pe Nasdaq (ZM) și cu sediul în San Jose, California.
Ușor de folosit și nu costă nimic.
Nu ai cont încă?
Înregistrează-te gratuit la ZOOM!

Începeți înscrierea completând formularul. Apasă butonul de mai jos.

Înregistrează-te!

Înscrie-te la cursurile noastre

 • După acceptarea ofertei, veți primi un e-mail de confirmare a inscrierii dvs. la CenterSchool însoțit de un contract care va trebui semnat.
 • Veți fi contactat de profesorul cu care lucați, pentru a stabili de comun acord programul de lucru.
 • La data și ora stabilită veți începe ședințele, prima ședință fiind o ședință de cunoaștere, evaluare, testare și de stabilire a structurii materiei ce va trebui parcursă.
 • Veți fi evaluat periodic și veți primi in permanență un feedback din partea noastră.
 • Profesorul va fi prietenul dvs., cel care vă va ghida pașii, indiferent de nivelul de la care pornești pentru a ajunge cât mai sus.